DIN SKÖNHETSSALONG I NORRKÖPING

PRX-T33 REVERSE PEEL  – behandling mot pigmenteringar

 

 revese peel ansikte

PRX-T33 Reverse Peel är en säker och effektiv trestegsbehandling av melasma och postinflammatorisk hyperpigmentering som spontant uppstår i ansiktet eller på kroppen. PRX-T33 Reverse Peel  är också särskilt effektiv om man har sviter efter t ex acne, brännskador eller solskador. Behandlingen görs i tre olika faser där olika aktiva ämnen och syror appliceras på området son ska behandlas. Behandlingen ger ett progressivt resultat och förbättrar huden och håller skadorna under kontroll. För bästa resultat görs denna behandling i en kur om 3 gånger med 4 veckors mellanrum. 

PRX-T33 Reverse Peel är klassad som en medicintekniskt produkt och är CE-märkt med internationellt patent.

Behandlingen föregås ALLTID av en konsultation.

BEHANDLINGEN
Reverse Peel appliceras på väl rengjord hud. Applicering sker i 3 steg och inleds med den mest djupverkande substansen för att fortsätta applicering till ytligare liggande hudlager. Hudens olika lager mättas succesivt. Efter var substansnivå och efter behandlingen neutraliseras lösningen. Behandlingen avslutas med specifikt serumkoncentrat (Reverse serum),  barriärstärkande kräm och Cryoterapimask med IceMask Supercharger som lugnar.
Behandlingen utförs som kur efter behov. Vid mer omfattande och/eller djupt liggande pigmentering behövs upprepad behandling. Behandlingen kan även behövas upprepas som underhåll beroende på pigmenteringens karraktär. Hormonellt betingade pigmenteringar är betydligt mer svårbehandlade än pigmenteringar orsakade av solskador och/eller kronologiskt åldrande.
 
Behandlingen upprepas med ca 7-14 dagars intervall och mellan behandlingarna appliceras Reverse Peel Serum morgon och kväll.
 

reverse peel m logga


FÖR VEM:

- Djup / Medium / Ytlig pigmentering
- Hyperpigmenteringar efter solskador / kronologiskt åldrande
- Postinflammatoriska pigmenteringar
- Melasma och andra hormonellt betingade pigmenteringar

HUR MÅNGA BEHANDLINGAR:

Initial kur 3 behandlingar.

PRIS: pris sätts efter konsultation och baseras på hur stort område som ska behandlas.

 

VAD ÄR KEMISK PEELING?

Kemisk peeling kan göras på ansikte, hals, nacke, dekolletage och händer, och är ett samlingsnamn för en rad olika behandlingar där aktiva ämnen, så som syror läggs på huden för att åstadkomma hudföryngring och hudförbättring. Kemisk peeling finns i olika styrkor, blandningar och pH-värden. Allt från mild peeling till starkare, ytligare till djupare. Allt anpassas efter din hudtyp men framförallt önskat resultat. På salongen erbjuder vi flera peelingar i olika styrkor. Det bästa är att boka en konsultation innan din behandling, så kan vi avgöra vilken peeling som ger bäst resultat för just Dig.