DIN SKÖNHETSSALONG I NORRKÖPING

 

PRX-T33 inkl. kylande ICE-mask och hemvårds-kit.

Har du problem med torrhet, pigmenteringar, bristningar, ärr, linjer eller ytliga rynkor?

Önskar du få mer spänst, jämnare hudton och lyster utan nålar? Då har vi lösningen för dig!

PRX-T33 är den nya generationens TCA-peel för alla olika hudtyper och åldrar. Behandlingen är även näst intill smärtfri och orsakar minimal fjällning. Detta är en kraftfull kemisk peeling med TCA-syra (triklorättiksyra) och väteperoxid. Den är lämplig för mogen hy av alla sorter och kan utföras när som helst under året, då den inte innebär att huden blir ljuskänslig efteråt.

Med PRX-behandling ser vi mycket fina resultat på torr hy, rynkor och linjer, förlorad fyllighet, spänst och elasticitet, ojämn pigmentering, ärrbildning, och åldrad hud på hals och dekolletage. Vissa resultat av PRX är omedelbara, såsom en lätt uppstramande samt ljusnande effekt av huden. Resultatet kommer att utvecklas ytterligare under veckorna efter behandlingarna.

Effekten uppnås genom att TCA-syra tränger längre ned i huden och stimulerar dermis och keratinocyternas tillväxtfaktorer för att förnya hela huden. Väteperoxiden hjälper till att hålla yttersta hudlagret intakt vilket bidrar till huden inte flagar. Återhämtningen brukar vara några dagar.

En PRX-peel återfuktar hela ansiktet på djupet och verkar även efter att behandlingen avslutats. Vi rekommenderar en serie på 3-5 behandlingar med kort mellanrum för bästa resultat. Därefter kan en uppföljande behandling göras inom sex månader. Även direkt efter första behandlingen syns en tydlig föryngrande skillnad på huden.

PRX-T33 är en ”snällare” behandling än traditionell TCA peeling och anledningen till det är den unika patenterade formuleringen bestående av en kombination av TCA, väteperoxid samt kojicsyra.

Dessa aktiva ingredienser interagerar in i huden på cellulär nivå och bidrar till cellförnyelse samt stimulerar hudens egna tillväxtfaktorer vilket förbättrar huden både direkt och på sikt.

PRX används både på ansikte och kropp för att motverka och reducera:          
Rynkor och linjer
Pigmenteringar/ solfläckar
Torr hud
Förlorad elasticitet
Melasma
Åldrad hud
Ärrbildningar

PRX-T33 är dessutom möjlig att kombinera med en rad estetiska teknologier som bl.a. Microneedling.


PRX-T33 är klassad som en medicinteknisk produkt och är CE-märkt med internationellt patent

Pris per behandling: 1995kr
Pris kur-paket med 3 behandlingar: 4500kr (1500kr/behandling).

 

 CasaMaria Hud & Makeupstudio är auktoriserad PRX-T33-salong.

 

prx certified center casamaria