DIN SKÖNHETSSALONG I NORRKÖPING

 

PRX-T33 - en unik biorevitaliserande och djupgående anti-age behandling som återskapar hudens volym och motverkar nedbrytandet av huden.

PRX-T33 är nya generationens TCA-peel. En effektiv kemisk peel som ger en hudföryngring utan efterföljande flagning. Din hud får mer spänst, jämnare hudton och lyster utan nålar.

 

Har du problem med torrhet, pigmenteringar, bristningar, ärr, linjer eller ytliga rynkor?

Då kan PRX-T33 vara lösningen för dig!

PRX-T33 är den nya generationens TCA-peel för alla olika hudtyper och åldrar. Behandlingen är även näst intill smärtfri och orsakar minimal fjällning. Detta är en kraftfull kemisk peeling med TCA-syra (triklorättiksyra) och väteperoxid. Den är lämplig för mogen hy av alla sorter och kan utföras när som helst under året, då den inte innebär att huden blir ljuskänslig efteråt.

Med PRX-behandling ser vi mycket fina resultat på torr hy, rynkor och linjer, förlorad fyllighet, spänst och elasticitet, ojämn pigmentering, ärrbildning, och åldrad hud på hals och dekolletage. Vissa resultat av PRX är omedelbara, såsom en lätt uppstramande samt ljusnande effekt av huden. Resultatet kommer att utvecklas ytterligare under veckorna efter behandlingarna.

Effekten uppnås genom att TCA-syra tränger längre ned i huden och stimulerar dermis och keratinocyternas tillväxtfaktorer för att förnya hela huden. Väteperoxiden hjälper till att hålla yttersta hudlagret intakt vilket bidrar till huden inte flagar. Återhämtningen brukar vara några dagar.

En PRX-peel återfuktar hela ansiktet på djupet och verkar även efter att behandlingen avslutats. Vi rekommenderar en serie på 3-5 behandlingar med kort mellanrum för bästa resultat. Därefter kan en uppföljande behandling göras inom sex månader. Även direkt efter första behandlingen syns en tydlig föryngrande skillnad på huden.

Dessa aktiva ingredienser interagerar in i huden på cellulär nivå och bidrar till cellförnyelse samt stimulerar hudens egna tillväxtfaktorer vilket förbättrar huden både direkt och på sikt.

           PRX används både på ansikte och kropp för att motverka och reducera:

Rynkor och linjer

Pigmenteringar/ solfläckar

Torr hud

Förlorad elasticitet

Melasma

Åldrad hud

Ärrbildningar
PRX-T33 är dessutom möjlig att kombinera med en rad estetiska teknologier som bl.a. Microneedling.

 
Hur går en behandling med PRX-T33 till?

Vid en behandling med PRX-T33 masseras produkten in i huden med en speciellt utformad massageteknik för att snabbt och effektivt nå ner på djupet i huden. Produkten appliceras jämnt i ca 3-6 lager för bästa möjliga resultat. Därefter rengörs huden från eventuella rester och en speciell närande och barriärstärkande kräm appliceras. Därefter svalkas huden med ett kylande och återfuktande Cryo-mask.

För bästa effekt av behandlingen får du med dig anpassade produkter hem som är rekommenderat att använda i ca 6 dagar efter din behandling för att förstärka behandlingens resultat.

Behandlingen är nästintill smärtfri och du fjällar minimalt efter behandlingen.PRX-T33 är klassad som en medicinteknisk produkt och är CE-märkt med internationellt patent.

Pris per behandling: 1995kr (inkl. hemvårdkit för 6 dagar).
Pris kur-paket med 3 behandlingar: 4500kr (1500kr/behandling).

 

 CasaMaria Hud & Makeupstudio är auktoriserad PRX-T33-salong. 

prx certified center casamaria