DIN SKÖNHETSSALONG I NORRKÖPING

NATURLIG PEELING

Herbs2peel är ett framgångsrikt beprövad, naturlig peeling metod för hudföryngring baserad på en blandning av rena örter. Dess naturliga komposition är helt fri från kemiska ämnen, syntetiska bindemedel och slipmedel, utan några toxiska biverkningar.

Denna naturliga blandning innehåller proteiner, kolhydrater, vitaminer, enzymer, phytohormoner, mineralsalter, tanniner och spårämnen.

100% EKOLOGISKA ÖRTER

Örterna odlas på väl kontrollerade ekologiska odlingar, handplockas och tillreds exklusivt av Alex Cosmetic själva. Strikt hantering och noggrannhet garanterar örternas kvalité. Dess unika sammansättning och blandning ger Herbs2peel möjlighet att behandla en rad olika hudtillstånd.

  • Quick fix för lyster och fräschör. (Inför ex fest, bröllop)
  • Solskadad hud
  • Torr, yttorr och näringsfattig hud. Specifik fukt- och vitamin behandling.
  • Detox (utrensande, detox för att klargöra och rena huden från slagg och giftämnen)
  • Anti-age, högteknologiska produkter tillsammans med örter för kraftig cellregenererande effekt.
  • Oren hy, överproduktion av talg samt akne-symtom.
  • Pigmentskador, solskador och postinflammatoriska hyperpigmenteringar (tillsammans med hemvårdssytemet når kunden resultat inom några veckor)

 

Herbs2peel metoden B peel lämpar sig som enstaka behandling. Men kanske allra bäst vid en serie om 4-6 st en gång i veckan. Vid konsultationen får du all information om hur kuren läggs upp, vilka delar som kan behandlas och i vilken ordning som passar dig bäst.

PRIS: 1295kr

KUR-Paket: 

Köp 4 st behandlingar- få 20% rabatt. Pris 4145 kr (värde 5180 kr).

Boka konsultation på 011-10 06 14 eller mail info@casa-maria.se.

 

 

 

Alex Cosmetic och Herbs2peel

Avancerad hudvård behöver inte bara vara maskiner och kemiska syror. Med Alex Cosmetics unika formulas och effektiva örtpeelingar får vi resultat väl jämförbara med starkare kemiska peels som TCA och fraxellaser – men på naturlig väg.
Dess komposition är fri från syntetiska medel och kemikalier. Innehåller inga slipmedel eller syror.
Produktserien Alex Cosmetic erbjuder en fullskalig hemvårds lösning på vart och ett av hudtyper och tillstånd som du vill behandla. 

Om Alex Cosmetic

Alex Cosmetic, Tyskland, grundades i början av 40 -talet och har sedan dess vunnit popularitet över hela världen. Under årens lopp har linjen vuxit och förbättras för att kombinera traditionella metoder och användning av naturliga örter, med modern avancerad hudvårds teknik. Filosofin är att kombinera natur (örter) och vetenskap. Naturlig Professionell hudvård. Fru St. Dabkus, grundare av Alex Cosmetic, började ursprungligen som kosmetolog inom teatern och operan i Tyskland. Hennes kunder, som alla beundrade hennes utmärkta arbete, lovordade hennes kunskaper och behandlingar.

Det var vid dessa möten som hon fick inspiration om att lansera sin egen skönhetssalong och en ny serie egna produkter. Hon samarbetade med sin syster som var apotekare, och arbetade fram holistiska, medicinska formulas som vidareutvecklades och är än idag grunden i den örtpeeling som gett metoden ”Herbs2peel”. Filosofin är att kombinera traditionella formulas, de finaste naturliga ingredienser (örter), med teknologi och modern vetenskap, allt för att försäkra sig om högsta kvalitet och effekt.

Företaget har sedan start drivits av familjen i hjärtat av verksamheten. Dottern Katharina Dieser är i dagsläget ägare och arbetar nära sin son i företaget.

www.alexcosmetics.se