DIN SKÖNHETSSALONG I NORRKÖPING

ICE Peel-Kemisk Peeling + Cryoterapi

ICE peel m produkter

 

ICE Peel är en avancerad behandling med omedelbar effekt. Behandlingen är en ”Quick Fix” som kombinerar potenta styrkor av kemisk peeling med cryoterapi, i samma behandling.
Kemisk Peeling utförs med Mandelsyra (40%, pH 2,02) som exfolierar döda hudceller för omedelbar lyster. Talg löses för djuprengörande effekt. Behandlingen stimulerar kollagenfibrerna för fasthet och den naturliga fukten (Natural Moisturizing Factor) för ökad fukt. Huden får utjämnad struktur och uppstramad lifting effekt.
Cryoterapi utförs med Liquid Ice, IceMask, boostad med Zink, Aloevera och C-vitamin som stärker kollagenet och ger omedelbar uppstramande effekt. Huden mjukgörs och återfuktas med upp till 500%. Rynkor och linjer reduceras, mörka ringar och rodnader motverkas.

IceMask logo

Multifunktionell behandling för alla hudtyper

 

ICE Peel är en exklusiv behandling som kombinerar väldokumenterade teknologier. En effektiv behandling för alla hudtyper. En unik behandling utan obehag och som levererar resultat redan efter första behandlingen. ICE Peel kan utföras som kur eller enstaka behandling. Behandlingen främjar blodcirkulation och stärker hudens kärlstruktur. Kur vid mer långtids- och djupverkande effekt och som enstaka behandling vid behov av snabb uppfräschning.

I behandlingen ingår även porrengöring samt formning av bryn.

Pris: 1200kr

Kur-paket: 4 st behandlingar och samt ett serum för hemmabruk att använda mellan varje behandling (värde 795kr).  Paket-pris: 4500kr (ord. pris: 5595kr).


 

ice peel face text

 enerpeel alla