DIN SKÖNHETSSALONG I NORRKÖPING

Carboxy Behandling Cliniccare

 Vid behandling med koldioxid ökar cirkulationen och vävnaden får ökad närings- och syretillförsel, detta stimulerar i sin tur kollagen och elastinproduktionen. Effekten blir en åtstramning av huden och en grå och livlös hud får nytt liv och fin lyster.

Koldioxidterapi som inom skönhetsbranchen blivid kallad Carboxytherapy, brukar också ibland kallas för “mirakelgasen”. Den används mycket framgångsrikt i olika behandlingsrutiner för kollagen- och elastinstimulering, vid vävnadsåtstramning samt vid reducering av pigmenteringar och mörka områden kring ögonen. 

När koldioxid tillförs huden tolkar den det som syrebrist och reagerar genom att öka syretillförsel och samtidigt ackumulera naturliga tillväxtfaktorer.

Vid behandling med koldioxid ökar cirkulationen och vävnaden får ökad närings- och syretillförsel samtidigt som dränering av överflödig vätska och slaggämnen påskyndas. Som en följd av bättre cirkulation och den ökade syretillförseln stimuleras även kollagen och elastinproduktionen. Effekten blir en åtstramning av huden och även en grå och livlös hud får nytt liv och fin lyster.

Under en behandling CLINICCARE Carboxy Terapi tillförs koldioxid via en gele och aktivatormask ‐helt  utan nålar.

I behandlingen ingår även rengöring, peeling samt porrengöring.

Hur många Carboxyterapi behandlingar krävs?
Beroende på önskat resultat rekommenderas vanligtvis mellan 4 till 6 behandlingar av icke-invasiv Carboxyterapi och behandlingarna kan genomföras med intervall 7 – 14 dagar. Carboxyterapi-behandlingseffekten är kumulativ – vilket innebär att varje efterföljande behandling ökar resultatet av den som föregick den tidigare.

För vem rekommenderas Carboxyterapi?
Behandlingen rekommenderas för kollagen & elastinstimulering och därför passande för vävnadsåtstramning och blekning av hud, reduktion av mörka påsar under ögonen.
Carboxytherapy kan också kombineras med kemiska peels, mikronedling och andra behandlingar.

Pris: 60 min 1200 kr
Paket-erbjudande för kur: Köp 4 behandlingar och betala för 3.

carboxy casamaria