DIN SKÖNHETSSALONG I NORRKÖPING

Facial Powerlifting - Magic Pot

Hudföryngring med radiofrekvens, vakuum och LED-ljus ger:

- boostar & djupåterfuktar

- förebygger rynkor

- stramar upp huden; hudtightning.

- stimulerar kollagenproduktionen och elastinregenerering samt jämnar ut rynkor.

 

Även bra för känslig hud (ej vid inflammerad  rosacea eller mycket ytliga kärl) och oren hud pga LED-ljusets antiinflammatoriska effekt och vakuumets lymfdränerande verkan. Resultat efter första behandlingen!

Facial Powerlifting Exclusive 

Pris:  1200 kr

Kurpaket: 4 behandlingar pris: 4200kr (ord.pris 4800kr).

En kraftfull antiaging behandling som passar alla åldrar och hudtyper. Du får ett direkt resultat. För ett mer hållbart resultat krävs en kur på ca 3-6 behandlingar beroende på i vilken kondition din hud är. Därefter kan du göra 1 underhållsbehandling var 3e månad.

I behandlingen ingår: rengöring, enzympeeling, portömning, Skin Booster, mjukgörande lotion samtidigt som du får en kraftfull radiofrekvens/vakuum/led behandling samt avslutande kräm. Allt från CLINICCARE.

  

Hur fungerar radiofrekvens?
Radiofrekvens(RF) är en teknologi som genererar radiovågor ned i huden och därigenom genererar värme som stimulerar huden. Vidare så stimuleras även ett antal strukturella och molekylära processer i huden. När värmen överstiger 38 grader så påverkas även kollagenfibrer* i huden igenom att dra sig samman och därför får man den åtstramande effekten vid RF-behandlingar. För att få maximal effekt av radiofrekvensen är det viktigt att du druckit ordentligt med vatten samma dag och dagarna innan behandlingen då vätska leder värmen bättre.

Hur fungerar vakuum?
Vakuum ger en massage till huden som stimulerar och ökar cirkulationen och påverkar lymffunktionen i huden vilket kommer resultera i en lyster i huden. Samtidigt lyfter vakuum upp huden och ger en mycket kontrollerad behandling i djup och effekt av RF behandlingen.

Hur funger LED-ljus?
Blått ljus har en aniinflammatorisk effekt och påverkar acne och känslig hud på ett positivt sätt. Rött ljus har en cirkulationsökande effekt, stimulerar hudens funktioner och dränerar

 

 
 

”Radiofrekvens/vakuum teknologi kan liknas med en ”våg” som vi sänder ner i musklerna. När den träffar vätska i kroppen så skapas värme. Det betyder att du med Magic Pot på några få minuter får en muskel att slappna av och tillåta dig att börja arbeta med att lösa upp alla de spänningar som finns i muskeln.

Fördelen är då att du kan ägna 3/4 delar av behandlingen till att lösa problem i muskulaturen och bara 1/3 del av tiden för att göra muskeln mottaglig för din behandling. Dessutom ar det visat sig att resultatet av den här formen av behandling blir mer hållbart och mindre smärtsamt för den som får behandlingen.”

Magic Pot apparatTILLBAKA