DIN SKÖNHETSSALONG I NORRKÖPING

 

 

 

Ansiktsbehandling specific med produkter från CLINICCARE.                                           

I behandlingen ingår:

Rengöring, enzympeel och samt portömning med hjälp av ultraljud (Derma F+), brynformning,  AHA + EGF Skin Booster som ger en snabb djupgående hudstimulans. Detta genom en blandning av olika syror, antioxidanter och tillväxtfaktorer.
Sedan läggs en exklusiv, vårdande specialmask med lugnande, återfuktande och vitaliserande egenskaper. Behandlingen avslutas med produkter anpassade till din hudtyp och tillstånd.

  Pris: 1195 kr

 Denna exklusiva behandling finns för tre olika indikationer:

 - CLINICCARE REFRESH – En exklusiv behandling med fokus att motverka åldrande i huden utan aggressivitet mot huden, i en kombination med den mest avancerade vetenskapen och naturens egna ämnen kommer du att uppnå föryngrande resultat i din hud.

-CLINICCARE GLOW – Passande för hud med pigmentationsproblem. Motverkar pigment, lugnande, helande. Exfolierande av döda hudceller, aktivering av nya friska celler.

-CLINICCARE PUREPassande för blandhud, irriterad hud med eller utan aknerelaterade problem. Den är anti-inflammatorisk, lugnande & helande. Exfolierande av döda hudceller, aktiverande av nya friska hudceller. Förebygger glansig hy och reglerar hyperaktiva talgkörtlar. 

 

I ovanstående behandling erbjuds även exklusiva tillägg för ökat resultat:

Djuprengöring och inslussning med ultraljud.

Med ultraljud penetreras aktiva näringsämnen djupare ner i huden. Detta gör att närande       återfuktningsprodukter absorberas 50% bättre än vid vanlig applikation. Denna process stramar upp och återfuktar huden och minskar uppkomsten av rynkor och åldersfläckar.

 

  - Djuprengöring med ultraljud:                           ingår i alla behandlingar.

 

  - Inslussning med ultraljud samt specialmask:     + 150 kr

 

 

 Varför CLINICCARE ger så bra resultat

Låg molekylär hyaluronsyra är en av de grundläggande komponenterna i CLINICCARE hudvård. Hyaluronsyra spelar en vital roll i metaboliska processer såsom cellinteraktion och -syntes. Det skyddar cellimmunitet och hjälper att förebygga infektioner. En av dess viktigaste egenskaper är dess förmåga att behålla fukt – upp till 1000 gånger vikten av syran själv.

CLINICCARE är ett högteknologiskt cosmeceutical med omedelbara och synliga effekter.
Globalt patenterade komplex av hyaluronsyra som är många tusen gånger mindre än vanliga molekyler och kan tränga djupt in i huden för att återfukta och föryngra inifrån. Särskilda formler ger enastående resultat på grund av en unik kombination av mycket effektiva och aktiva ingredienserna . CLINICCARE använder sig av state-of-the-art-teknik för att säkerställa högsta möjliga säkerhet och hygien. Alla CLINICCARE hudvårdsprodukter är utformade för att ge långvarig djup återfuktning av huden.

Naturlig reparation av hudceller är direkt beroende av nivåerna av hyaluronsyra , som tyvärr minskar när du åldras. Detta gör huden mer känslig för gifter och alla processer som kräver hyaluronsyra försämras . Det är därför det är så viktigt att inkludera hyaluronsyra i anti – aging formler.

 

 


 

 

   TILLBAKA